sadaya Kategori

produk urang

Tentang Kami

Outdoorpro Industri Limited husus dina ngahasilkeun sarta exporting sagala jinis hammocks, nongkrong samet jeung lapak saprak 2004. Pabrik urang téh salah sahiji pabrik ayunan pangbadagna di Cina.

Sanggeus leuwih ti 18 taun ngembang, urang tumuwuh nepi salaku pabrik badag nu boga leuwih ti 100 pagawe, sarta garis produksi pinuh kaasup lawon anyaman, tali ngahasilkeun, ngolah kai, sarta ogé hiji warung stand logam. Ku alatan éta, urang bisa ngadalikeun kualitas dina unggal prosés manufaktur, ngurangan biaya, sarta kapal on waktos. Urang ogé boga tim desain pikeun ngembangkeun produk anyar, sarta tim inspeksi ngadalikeun kualitas mastikeun.

Learn More

Naha milih AS

COMPANY EVENTS

  • 2004

    Started to produce hammocks and hanging chairs

  • 2006

    Enlarged the workshop, started to produce rope and wood spread bar.

  • 2010

    Started to produce the poly-cotton canvas and export business.

  • 2013

    Bought a bigger rope production line, increased the rope production capacity.

  • 2014

    Improved the wood shop equipment. Became the vendor of Walmart.

  • 2015

    Established Outdoorpro Industry Ltd. for export. Invested in a steel stand factory.

  • 2018

    Invested in a wicker hanging chair factory.

  • 2020

    Purchased a New Automatic CNC Fabric Spreading Machine.

  • 2021

    We got a Turnover of USD10 Million.

Warta & Kajadian

kategori panas